Hjem / Vårt arbeid / Utmerkelser - iProspect

Utmerkelser

Når alt kommer til alt, er det resultatene som teller. Du kan stole på at vi leverer resultater. Alle kunder er viktige og vi legger mye prestisje i å gjøre en god jobb. Dersom vi mot formodning tror at vi ikke kan skape verdi for deg, så sier vi ifra. Vårt mål er at alle kundecaser skal kunne vises frem som gode eksempler for andre.

Hvert år gis det utmerkelser for fremragende arbeid innen søkbransjen og iProspect er stolte over at vår innsats blir verdsatt. Vi har fått en rekke priser og utmerkelser for jobben vi har gjort for våre kunder, både i Norge og internasjonalt.

Ifjor vant vi tre priser for vårt arbeid ved INMA Performance Awards:

 

Gull i Åpen Klasse til Super-Search

Juryens vurdering: Ingen andre gullvinnere lever opp til INMAs målsetning i samme grad som denne. Det er nemlig det iProspect og Super-Search får til, de hever kompetansen på en hel bransje gjennom arrangementene de jevnlig avholder. En enstemmig jury stiller seg bak avgjørelsen om å gi Gull til iProspect og Super-Search.

 

Sølv i Analyse til Posten og Bring

Posten Norge og iProspect premieres med sølv i kategorien Analyse, for arbeidet som er gjort med å få en stor og kompleks organisasjon til å bry seg om og forstå verdien av analyse og webanalyse. Posten og Bring gjør datadrevet prosjektstyring i topp klasse, og har i dag analyse og webanalyse som grunnlag i alle store og mindre beslutningsprosesser. iProspect og Posten har lagt grunnlaget for fantastiske resultater, og juryen oppfordrer til å nominere dette caset på nytt neste år, da også med konkrete resultater fra arbeidet som er gjort med grunnlag i analysen.

 

Bronse i Singelkanal til Thon Hotels

Juryens vurdering: Det er meget imponerende å se hva en så tung søk-aktør som Thon Hotels har fått til det siste året. De kuttet ut Expedia, og satset på å hente inn igjen tapte bestillinger gjennom godt arbeid i Google AdWords. Det klarte de, og mer til. Og når vi vet at vi ikke snakker småpenger, for det er store budsjetter vi har med å gjøre, så er juryen imponerte over de resultatene iProspect og Thon Hotels har oppnådd.

 

Under er en liste over noen av de øvrige prisene og utmerkelsene vi har mottatt de seneste årene:

Diplom for Sjoa Raftingsenter 2013   Diplom for Netcom 2013

Gulltaggen sortlist