Hjem / Hvem er vi - iProspect

Hvem er vi

Vi er din trygge samarbeidspartner. Selv om vi er et spesialistselskap innen søk, har vi bred bakgrunn fra andre markedsføringsformer. Vi forstår helheten, men mener søkemotormarkedsføring er en av de viktigste aktivitetene for å lykkes i dagens landskap.

Våre ansatte og våre prinsipper er din garanti for at vi leverer resultater. iProspect består av meget engasjerte og kompetente medarbeidere innenfor faget søkemotormarkedsføring. I fokus står etisk søkemotormarkedsføring, fleksibilitet, åpenhet og meget gode og dokumenterte resultater.

 

Vår historie

iProspect i USA ble startet så tidlig som i 1996 av Fredrick Marckini, og var det første søkemotormarkedsføringsselskapet i verden – ”The Original® Search Engine Marketing Firm”. iProspect er kjent som et pionerselskap på området, og som det selskapet som etablerte hele industrien innen søkemotormarkedsføring.I dag er iProspect USA ansett som det fremste selskapet innen søkemotormarkedsføring i USA, og er det eneste verdensomspennende selskapet for søkemotormarkedsføring.

I en uavhengig undersøkelse gjort av Forrester Research ble iProspect kåret til det beste selskapet innenfor søkemotormarkedsføring, og iProspect er også det eneste selskapet som har blitt rangert som en av lederne i både organisk søkemotoroptimalisering og innenfor søkemotorannonsering (PPC-annonsering) av JupiterResearch.

Ved å være en del av dette ledende internasjonale nettverket har iProspect Norge tilgang til ressurser, kompetanse og løsninger fra det mest avanserte miljøet innen søkemotormarkedsføring.

 

iProspect Norge, en del av Dentsu Aegis Network

Etableringen av iProspect i Norge var et resultat av at Norges største kommunikasjonskonsern, (den gang kalt) Aegis Media, økte sin satsing på digital kommunikasjon. Dentsu Aegis Network består av selskapene Carat, Vizeum, Isobar og iProspect. Gjennom våre søsterselskaper har iProspect tilgang til et nettverk med kompetanse og informasjon om både tradisjonelle og interaktive medier. Dette er en fordel for deg hvis du vil integrere søkemotormarkedsføring som en del av din markedsføringsmiks.

iProspect alle ny