Hjem / Hvem er vi / Våre ansatte - iProspect

Våre ansatte

 

Magne Uppman

iProspect-2898xx-høyMagne er administrerende direktør i iProspect. Han har tidligere vært byråleder og gründer i Qualité Search Marketing, markedssjef i FINN.no og jobbet med søk for noen av Europas største nettsteder gjennom Schibsted Classified Media. Magne regnes som en av Norges fremste eksperter på digital markedsføring.

 

Epost: magne.uppman@iprospect.com

Telefon: +47 905 47 285

 

 

 

 

 

Sander Alten

9427xwebSander har 17 års erfaring fra internettbransjen og var bl.a. initiativtager til opprettelsen av iProspect Norge. Han var også iProspects første leder i Norge. Sanders erfaring spenner fra webutvikling til prosjektledelse, e-commerce og online markedsføring for store norske og internasjonale merkevarer, en erfaring Sander kombinerer i sin rådgiving innen søk. Sander har i flere år vært jurymedlem for Kommunikasjonsprisen og Gulltaggen. Han er hyppig brukt som foredragsholder og gjesteforeleser i tillegg til å inneha verv i bl.a. INMA, Dataforeningen og BraSøk.

 

E-post: sander.alten@iprospect.com

Telefon: +47 454 94 755

 

 

 

 

Sigrid Saxevik

iProspect-2700x-høySigrid er Head of Performance Marketing i iProspect, og er en av de mest erfarne innen betalt søk (PPC) i landet. Hun jobber til daglig med noen av våre største kunder innen søkemotorannonsering. Sigrid har jobbet med digital markedsføring siden 2006, og vant i 2009 Gulltaggen for Beste Søkestrategi. Sigrid er utdannet innen økonomi og administrasjon og har en Mastergrad i International Business fra Frankrike.

 

E-post: sigrid.saxevik@iprospect.com

Telefon: +47 924 07 094

 

 

 

 

Agnete Tøien Pedersen

Agnete1980webAgnete er Head of SEO i iProspect, har en mastergrad fra NTNU i 2005, og har jobbet innen webkommunikasjon og SEO siden 2003. Hennes spesialområder er innholdsstrategier og ekstern SEO. Agnete jobber med søkemotoroptimalisering for store merkevarer nasjonalt og internasjonalt, og har vært medansvarlig for flere priser, både på Gulltaggen, Anfo Effekt og INMA Performance Awards. Agnete har vært foredragsholder på SEM konferansen flere ganger, og holder jevnlig kurs og foredrag innen SEO. Hun er også styreleder i bransjeorganisasjonen Bra Søk, som jobber for å fremme etisk søkemotormarkedsføring. Agnete blogger jevnlig på den internasjonale bloggen State of Digital.

 

Agnete er i permisjon ut 2014.

E-post: agnete.pedersen@iprospect.com

Telefon:

 

 

 

Henning von Borcke

iProspect-2751x-høyHenning er Client Director i iProspect og hjelper kunder til å lykkes med deres digitale satsing. Han har ansvaret for de strategiske rådgiverne og iProspect’s produkter & tjenester.  Han har jobbet med Web siden 2000 og er ekspert innen blant annet brukervennlighet og å strukturere sammensatte internettkampanjer. Henning har blant annet jobbet hos Asos.com i London, hatt ansvar for Norden og Baltikum i VeriSign Inc., og vært fung. Daglig Leder i søkebyrået Outrider. Hennings spesialfelt er SEO.

 

Epost: henning.borcke@iprospect.com

Telefon: +47 452 90 020

 

 

 

 

Espen Grimmert

iProspect-2265x-høyEspen er avdelingsleder for iProspects kontor i Bergen. Han jobber med flere av iProspects kunder på Vestlandet som strategisk rådgiver. Ved siden av jobben i iProspect har Espen en deltidsstilling som universitetslektor i markedsføring ved Universitetet i Nordland. Espen har erfaring med internettmarkedsføring helt tilbake til 1995. Markedssjef hos SOL, sjef for Kvasir, markedsdirektør hos både Eniro og Aftenposten står på Espens CV. Før han kom til iProspect drev Espen i tre år sitt eget kurs- og rådgivningsfirma, Klokere.no. Espen er hyppig benyttet som kurs- og foredragsholder. Han har skrevet boken 100 tips: Slik får du gratis trafikk fra søkemotorene. Les gjerne Espens blogg.

E-post: espen.grimmert@iprospect.com
Telefon: +47 402 13 750

Vis Espen Grimmert sin LinkedIn-profilVis profilen til Espen Grimmert

 

 

 

 

Helle Gilje

3404xwebHelle er salgssjef og strategisk rådgiver i iProspect, og sitter med den daglige kontakten mot mange av våre aller største kunder. Hun har jobbet med søk siden 2007, er utdannet innen markedsføring og har en mastergrad fra BI. Helle jobber med mange av våre største kunder både innen betalt søk (PPC) og organisk søk (SEO). Hun var med å starte iProspects nordiske MasterClass seminar.

 

E-post: helle.gilje@iprospect.com

Telefon: +47 959 46 646

 

 

 

 

Andreas Bengtsson

andreasAndreas er salgssjef og den som tar førstegangsmøtene med våre kunder. Han har jobbet som rådgiver innen søk og display siden 2007. Hans arbeidsdag handler i stor grad om å kartlegge våre kunders behov og finne de beste løsningene for dere. Ta kontakt idag for å se hvordan iProspect og Andreas kan hjelpe dere på nett.

E-post: andreas.bengtsson@iprospect.com 

Telefon: 476 46 372

 

 

 

 

 

 

Lena Muruåsen

iProspect-2380x-høyLena er strategisk rådgiver i IProspect. Hun har jobbet med digital markedsføring siden 2008. Før Iprospect jobbet Lena som rådgiver i søkebyrået Outrider siden juli 2010. Tidligere jobbet Lena i Color Line marked og siden 2008 var hun ansvarlig for digital markedsføring i Color Line. Hun har en bachelor fra BI i reiselivssledelse.

 

Epost: lena.muruasen@iprospect.com

Telefon: +47 908 44 833

 

 

 

 

 

Per Scavenius

iProspect-2521x-høyPer er strategisk rådgiver i iProspect. Han har jobbet 6 år i eGamingbransjen, blant annet 3 år som leder for det norske Ladbrokeskontoret. Han har også jobbet 2 år som Integrated Business Manager i Carat der han var kundeansvarlig for blant annet merkevarer som Adidas, Chess, NextGenTel og Kristiansand Dyrepark.  Per har en BA i marketing fra University of Leeds.

 

E-post: per.scavenius@iprospect.com

Telefon: +47 90 98 99 39

 

 

 

 

 

Hilde Nilsen

iProspect-2316x-høyHilde er rådgiver og spesialist i iProspect. Hun har jobbet med markedsføring siden 2000 og med søk (PPC og SEO) siden 2006.  Hilde har også jobbet mye med nettsider, og er opptatt av at man har en helhetlig strategi fra søk til konvertering som er basert på målfokus, analyse og god brukeropplevelse. Hilde har en Mastergrad i Tourism Management og Marketing fra England, og har særlig stor erfaring med reiselivskunder.

Epost: hilde.nilsen@iprospect.com

Telefon: +47 977 73 791

 

 

 

 

 

Gaute Larsen

iProspect-2445xx-høyGaute er rådgiver innen SEO og webanalyse, men jobber også helhetlig med søkstrategier (inkludert PPC). Gaute har en sjelden kombinasjon av både teknisk- og markedsføringskompetanse, og jobber både taktisk og strategisk. Han har erfaring med store kunder og kontoer innen både SEO og betalt søk, og jobbet før Qualité og iProspect med online markedsføring i QXL. Gaute har Master i markedsføring fra Handelshøyskolen BI.

 

E-post: gaute.larsen@iprospect.com

Telefon: +47 997 21 147

 

 

 

 

Kåre Garnes

iProspect-282x-høyKåre Garnes er rådgiver innen SEO, og har et kreativt hjerte som banker varmt for hvordan ulike virksomheter kan bruke innhold til å tiltrekke trafikk og konvertere denne til betalende kunder. Han har tidligere jobbet med webanalyse, brukeropplevelse og markedsføring i IXD, og før det som copywriter og konseptutvikler i Confex.

 

E-post: kare.garnes@iprospect.com

Telefon: +47 982 21 749

 

 

 

 

 

Bent Roger Helland

bent

Bent er strategisk rådgiver i iProspect. Bent har jobbet med digital markeds- og forretningsutvikling de siste 15 årene. Han har blant annet vært med på å lansere noen av Norges sterkeste merkevarer online. Bents erfaring inluderer både digitalt strategiarbeid, multikanal merkevarebygging, e-handel og forretningsutvikling på tvers av alle digitale plattformer. Før Bent begynte hos iProspect, jobbet han som prosjektleder for digitale kanaler i Posten Norge, med merkevarene Posten og Bring i Norge og Norden. Han har tidigere vært ansvarlig for å utvikle og lansere Opplysningen 1881 Online for Telenor, og har i tillegg mangeårig erfaring fra retail blant annet gjennom å ha jobbet med forretningsutvikling for IKEA og Spaceworld Norge.

 

E-post: bent.helland@iprospect.com

Telefon: +47 908 30 950

 

 

 

 

 

Kim Nygaard

iProspect-2146x-høy

Kim er SEO spesialist i iProspect, og brenner for god skriftlig kommunikasjon som fører til synlighet på web. Han er en entusiastisk formidler på scenen og holder mye kurs og foredrag, og er dessuten fast konferansier på vår prisbelønte konferanse Super-Search i Oslo. Kim jobbet tidligere som online markedssjef hos Confex, Skandinavias største utvikler av kurs og konferanser. Der hadde han ansvar for netthandel, markedsføring og PR i elektroniske flater som web, epost, mobil og sosiale medier.

Epost: kim.nygaard@iprospect.com

Telefon: +47 920 68 102

 

 

 

 

 

Tuva Schultz Ljungdell

iProspect-1889x-høyTuva er SEO spesialist i iProspect, og jobber med synlighet i søkemotorene og i sosiale medier. Hun har jobbet med informasjon og web i flere selskaper siden 2006, og har blant annet jobbet med innhold på Aschehoug Undervisnings nettsider. Hun er levende opptatt av språk, og har stor interesse for sosiale medier og SEO. Tuva har 4 års utdannelse innen media og kommunikasjon.

 

E-post: tuva.ljungdell@iprospect.com

Telefon: +47 951 59 865

 

 

 

 

 

Morten-André Mikalsen

iProspect-1830x-høyMorten er rådgiver på SEO og webanalyse. Han har jobbet med digitale medier siden 2001 og har siden 2007 jobbet som rådgiver innenfor søk. Hans arbeidsdag handler i stor grad om å se våre kunders nettsider fra søkemotorenes side og gi tilbakemelding på tekniske forbedringspunkter.

 

E-post: morten.mikalsen@iprospect.com

Telefon: +47 911 82 845

 

 

 

 

 

Cecilie Hannevig

iProspect-2558x-høyCecilie jobber som SEO Spesialist i iProspect med ansvar for flere kunder. Hun kom til oss fra Maxus i London hvor hun har jobbet som SEO Executive for flere store internasjonale kunder, og har også jobbet  som Account Executive hos Outrider UK. Cecilie er lidenskapelig opptatt av alt som har med digital markedsføring å gjøre og har en Bachelor i Reklame og Merkebygging fra Markedshøyskolen og en Master of Marketing fra London Metropolitan Business School.
Cecilie er en del av iProspect PLAY og hun har derfor bred kunnskap om videomarkedsføring.

 

Epost: cecilie.hannevig@iprospect.com

Telefon: +47 938 26 016

 

 

 

 

Thor Christian Valle

iProspect-2928x-høyThor er Strategisk Rådgiver og Performance Marketing-spesialist i iProspect. Før iProspect, jobbet han med PPC i 2,5 år i Yahoo! Dublin hvor han hadde ansvaret for de største Nordiske kundene/byråene. Det første halvannet året i Yahoo! spesialiserte han seg innen PPC-optimalisering før han gikk over til  rollen som primær kontaktperson for annonsører i Norden.

 

E-post: thor.valle@iprospect.com

Telefon: +47 926 62 410

 

 

 

 

 

Marianne Kvamme

iProspect-2643x-høyMarianne jobber som PPC-spesialist hos iProspect, avdeling Bergen. Hun har jobbet i to år som prosjektleder i Synlighet før hun begynte i iProspect. Det siste halvåret jobbet hun som teamleder for Performance-teamet. Før hun tok skrittet over til markedsføring, jobbet hun som journalist i VG Nett og Bergensavisen. Nå jobber hun med performance marketing, hovedsakelig Google Adwords og Facebook, fra iProspects Bergenskontor. Marianne er sertifisert i Google AdWords søk og display og Google Analytics.

 

E-post: marianne.manchanda@iprospect.com

Telefon: 904 76 077

 

 

 

 

Anette Barbo

anette3Anette er Performance Marketing-spesialist i iProspect. Hun har en Bachelorgrad i Reklame og Merkevarebygging ved Markedshøyskolen. Anette jobber med betalt søk (PPC), hovedsakelig med annonsering i Google, Facebook, Kvasir og Yahoo, samt Display og mobil.

 

E-post: anette.barbo@iprospect.com

Telefon: +47 938 84 796

 

 

 

 

 

Eirik Bø Bakke

eirik11IIEirik er strategisk rådgiver ved iProspects kontor i Bergen. Han har også ansvaret for iProspects egne markedsaktiviteter. Eirik har tidligere jobbet i søkbyrået Synlighet og TV2 Sumo. Eirik er utdannet siviløknom ved Norges Handelshøyskole og er Master in Marketing and Brand Management. I tillegg til utdannelsen fra NHH har han også en bachelorgrad i retorikk og medievitenskap fra Universitetet i Bergen.

Epost: eirik.bakke@iprospect.com

Telefon: +47 909 52 587

 

 

 

 

 

 

Sissel Nerem

Sissel NeremSissel har utdannelse innen reiseliv og markedsføring, hun har jobbet 8 år i reisebransjen og siden 2007 har Sissel jobbet med søkemotorannonsering. Hun har blant annet jobbet hos Kvasir og med søk inhouse for Travelocity Nordic, reisefeber og lastminute.com. Hos oss jobber hun med annonsering for både lokale og internasjonale kunder gjennom blant annet Google, Yahoo, Kvasir og Facebook.

 

Epost: sissel.nerem@iprospect.com

Telefon: +47 976 51 614

 

 

 

 

 

Anders Nymoen Valseth

iProspect-2776x-høy

Anders er fagansvarlig innenfor performance display og RTB og jobber med display og remarketing for flere av våre største kunder. Anders har en Master of Science in Marketing fra Handelshøyskolen BI og har tidligere jobbet med salg, marketing og e-commerce innenfor hjemmeelektronikkbransjen. Anders har jobbet i bransjen siden 2010, og før han kom til iProspect jobbet han med betalt søk i et digitalt mediebyrå.

 

Epost: anders.valseth@iprospect.com

Telefon: +47 402 19 054

 

 

 

 

 

Thea Madeleine Skoug

iProspect-2068x-høyThea har en Bachelor i Markedskommunikasjon fra Handelshøyskolen BI Oslo. Hos oss jobber Thea med betalt søk (PPC), hovedsakelig med annonsering i Google Adwords, LinkedIn og Facebook.

.Epost: thea.skoug@iprospect.com

Telefon: +47 916 089 39

 

 

 

 

 

 

 

Kaja Hellem Aanstad

9384xhøy

Kaja jobber med både webanalyse og Performance Marketing for flere av våre største kunder. Hun har en Bachelor i Medier og kommunikasjon fra Høyskolen i Oslo, og har tidligere jobbet i blant annet Oslo Kino. Innenfor Performance Marketing jobber Kaja hovedsakelig med Google Adwords, YouTube og Facebook.

 

 

 

Epost: kaja.aanstad@iprospect.com

Telefon: +47 975 79 796

 

 

 

 

Michael Kristiansen

iProspect-2161x-høy

Michael er fagansvarlig  på structured data feeds og Googles PLA-kampanjer. Før Michael startet i iProspect jobbet han i Mynewsdesk med salg og CRM systemer. Michael har en Master of Art i kommunikasjon fra Hawaii Pacific University og en bachelor i markedsføring fra Markedshøyskolen.

 

Epost: michael.kristiansen@iprospect.com

Telefon: +47 90 91 78 95

 

 

 

 

 

Sigve Heldal

sigve2

Sigve har en bachelor fra BI Bergen i Markedskommunikasjon. Han har jobbet som markedssjef og daglig leder for Centum Finans de siste 7 – 8 årene. Sigve startet å jobbe med søk i finansbransjen allerede i 2007. Han har vært med på å skape solide resultater innen SEO, PPC og KO i et av Norges mest konkurranseutsatte online-marked. I Bergen kommer han til å jobbe både som Strategisk Rådgiver og spesialist innen søk. Med kunnskap fra hele verdikjeden skal Sigve hjelpe kunder fra A til Å med deres online-strategier og optimalisering.

Epost: sigve.heldal@iprospect.com

Telefon: +47 948 52 168

 

 

 

 

Kristine Strømme

iProspect-2209x-høyKristine har en variert og allsidig bakgrunn, blant annet innen kontor og regnskap, hovedsakelig fra Forlag- og Mediebransjen. Hun har jobbet med betalt søk siden 2008, og har erfaring med alt fra de mindre nisjekundene til de større norske og internasjonale kundene. Kristine jobber i dag med Performance Marketing for nasjonale og globale kunder, hovedsakelig i AdWords, Bing, Facebook og YouTube.

 

Epost: kristine.stromme@iprospect.com

Telefon: +47 977 36 440

 

 

 

 

Pia Eide

iProspect-2426x-høy

Pia er fagansvarlig  for annonsering i sosiale medier og jobber med flere av våre største kunder på Facebook, Linkedin og YouTube. Pia har en Bachelor i Internasjonal Markedsføing fra BI. Hun har bred internasjonal erfaring. Før hun kom til iProspect jobbet hun på Zalandos hovedkontor i Berlin hvor hun var ansvarlig for bedriftens AdWords-annonsering i Norge.

 

 

Epost: pia.eide@iprospect.com

Telefon: +47 450 73 231

 

 

 

 

Paal Luth

paal2Paal har en Bachelor i merkevarebygging fra Norges Markedshøyskole. Han har en variert bakgrunn innen flere bransjer. Paal kommer fra Star Tour, hvor han har hatt ansvar for webanalyse og søkemotormarkedsføring. Hos oss jobber Paal Som Performance Marketing Specialist.

Epost: paal.luth@iprospect.com

Telefon: +47 918 36 016

 

 

 

 

 

 

Natali Haugland

nataliNatali jobber som Performance Marketing Specialist i iProspect Bergen. Hun har en bachelor i Markedskommunikasjon fra BI Bergen, og har erfaring med digital markedsføring, strategi og kampanjeplanlegging fra tidligere jobber.

Epost: natali.haugland@iprospect.com 

Telefon: +47 936 56 609

 

 

 

 

 

 

Trine Skog Humlen

trine1

Trine har en Master of Arts in Advertising and Marketing Communications fra Bournemouth University i England, og har tidligere jobbet med mediesalg og marketing. Hos oss jobber Trine som Performance Marketing Specialist.Epost: trine.humlen@iprospect.com 
Telefon: +47 928 91 062

 

 

 

 

 

 

 

Tom Roger Olsen

tomroger2Tom Roger er Head of Affiliate i iProspect, og har ansvaret for affiliatesatsningen både i iProspect og i våre søsterbyråer Vizeum og Carat. Tom Roger jobbet mange år med salg og markedsføring for Dell i København, før han sa ja til en stilling som country manager i et ledende affiliatenettverk. Selv om Tom Roger lever og ånder for konverteringer, ønsker han å se affiliate og andre digitaler kanaler i et større perspektiv.

Epost: tom.roger.olsen@iprospect.com
Telefon: +47 454 03 606

Nina Esp Aase

nina2

Nina har en Bachelorgrad i Mediemanagement fra Høgskolen i Gjøvik. Hun har tidligere arbeidet som koordinator ved OK Klinikken, hvor hun var ansvarlig for oppdatering av nettside og nettbutikk, samt SEO. Hos iProspect jobber Nina som Performance Marketing Specialist og har ansvaret for flere store kunder. Nina jobber med alle typer kampanjer innen betalt søk som blant annet Adwords, Facebook og YouTube. Nina er også en del av iProspect PLAY og hun har derfor god kunnskap om videomarkedsføring.

Epost: nina.aase@iprospect.com
Telefon: +47 908 77 049

Heidrun Reigstad

heidrun2

Heidrun har en bachelor i markedsføring og en master i International Business Management med spesialisering i prosjektledelse fra London. Hun jobber nå som Performance Marketing Specialist i iProspect Bergen. Heidrun er genuint interessert i digitale medier og har tidligere erfaringer med både små og store markedsføringstiltak, kampanjeutvikling, mediestrategi, merkevarebygging og sosiale medier.

 

Epost: heidrun.reigstad@iprospect.com

Telefon: +47 980 81 549

 

 

 

Kjetil Joa

kjetilbilde

Kjetil har en Bachelor i massekommunikasjon fra Australia og har jobbet med kommunikasjon, CRM og markedsføring siden 2007. Han har mye erfaring fra kundesiden og har jobbet med markedsføring, PR, nettsider, grafisk design, CRM og kvalitetsstyring i selskaper som Kommunal Rapport og Waterlogic Norge. I iProspect jobber Kjetil som Performance Marketing Specialist.

 

Epost: kjetil.joa@iprospect.com

Telefon: +47 412 70 733

 

 

 

Eivind Wilhelm Otnes

eivind

Eivind jobber som Performance Marketing Specialist. De siste to årene har Eivind jobbet internasjonalt med markedsføring på nett hos Zalando i Berlin og med lokal digital markedsføring i England.

 Eivind har en mastergrad i forretningsutvikling fra Frankrike og er opptatt av den helhetlige kundereisen på nett på tvers av digitale kanaler.

 

Epost: eivind.otnes@iprospect.com

Telefon: +47 455 05 645