Hjem / Hvem er vi / Om oss - iProspect

Om iProspect

Vi er et ledende, internasjonalt byrå innen digital markedsføring. Vi jobber med kunder både lokalt og internasjonalt, og med alt fra små aktører til store, internasjonale merkevarer.

Våre ansatte har ikke bare lang erfaring fra søkemotormarkedsføring, men også bred erfaring fra andre typer markedsføring både som kunde og leverandør.

Vi kan søk:

Spisskompetansen vår er innenfor søk, men vi jobber helhetlig med performancebasert digital markedsføring.

iProspect tilbyr IKKE snarveier og ”one-size-fits all” løsninger. En helhetlig vurdering av behovene du og din virksomhet har, samt spesifikke markedsføringsmål er retningsgivende for alle anbefalinger vi gir.

Ta kontakt med oss i dag, så tar vi en prat om hvordan iProspect kan hjelpe deg!

 

iProspect, en del av Dentsu Aegis Network

Vi er en del av Dentsu Aegis Network som også består av selskapene Carat, Vizeum og Isobar. iProspect arbeider for å oppnå maksimal effekt av alle de forskjellige typene digital markedsføring, enten det betyr å samarbeide internt i  Dentsu Aegis Network  eller å samarbeide tett med andre mediebyrå.

 

Et internasjonalt selskap

iProspect er et internasjonalt byrå og som kunde hos oss har du tilgang til ressurser over hele verden. Vi kan derfor kjøre lokaltilpassede, internasjonale kampanjer for våre kunder slik ikke noe annet byrå kan gjøre det.