Hjem / 8. juni 2012: Søker seg fra GroupM til iProspect - iProspect

8. juni 2012: Søker seg fra GroupM til iProspect

Søker seg fra GroupM til iProspect

Halvparten av de ansatte i GroupM sitt søkbyrå begynner hos konkurrenten iProspect.

 

Det var tidligere i år at GroupM valgte å legge ned sitt spesialistbyrå innen søk, Outrider, og de ansatte ble fristilt. Fungerende leder i Outrider, Henning von Borcke, samt de to rådgiverne Lena Muruåsen og Sissel Nerem har nå valgt å gå til det Aegis-eide søkbyrået iProspect.

 

- Vi leter til enhver tid etter dyktige folk, så når Outrider valgte å legge inn årene, var det selvsagt interessant for oss å snakke med noen av medarbeiderne der. Jeg er veldig fornøyd med at tre av de mest erfarne fra Outrider valgte å begynne hos oss, sier Magne Uppman, administrerende direktør i iProspect.

 

iProspect har med dette samlet de fleste rådgiverne i det som for bare et år siden var tre av de ledende søkbyråene i Norge. I fjor kjøpte Aegis Qualité Search Marketing, som de slo sammen med iProspect.

 

Henning von Borcke sier forventningene er store. – Jeg gleder meg veldig til å begynne i bransjens mest spennende fagmiljø, og ser virkelig frem til å hjelpe mange av iProspects kunder til videre å lykkes med deres digitale satsing.

 

- At vi lyktes med å få Henning, Lena og Sissel til å komme til oss, gjør at vi kan møte veksten vår på en veldig fin måte, sier Uppman. – Vi har stor kundetilvekst, og utfordringen vår nå er å finne de riktige folkene. Det er ikke overflod av dyktige og erfarne folk innenfor vår bransje, så dette var en gavepakke til oss og våre kunder, sier Uppman.

 

iProspect er med de siste ansettelsene 20 ansatte. De jobber med kunder som Thon Hotels, NetCom, DNB, Eniro, NKI Nettstudier og Expert.

For ytterligere informasjon kontakt:
Adm. direktør, Magne Uppman: 90547285, magne.uppman@iprospect.no