Hjem / Søkemotormarkedsføring - iProspect

Tjenester

Performance Marketing

iProspect legger til rette slik at dine kunder og potensielle kunder finner din virksomhet  i digitale kanaler. Når vi søker på nett er vi typisk innom flere digitale kanaler fra første klikk til kjøp. Ditt mål, i tillegg til kundenes bruksmønster, legger derfor føringen for hvilke tjenester iProspect tilbyr.

Den digitale reisen

iProspects tjenester sikrer at kundene finner deg. Selv om de starter sin digitale reise ved å klikke på en Google-annonse, fortsetter de gjerne ved å følge en lenke i en e-post og til slutt gjør de et kjøp via Facebook. Vi følger dem hele veien. Og vi gjør det kontinuerlig for å maksimere effekten for deg. Vi tester og tuner aktivitetene slik at du får maksimal effekt ut av markedskronene. Dette er Performance Marketing

Norges beste fagmiljø

I iProspect er vi eksperter på søkemotorannonsering, søkemotoroptimalisering , analyse og all digital performance marketing. Helhetlig strategi og måling av effekt er grunnsteinen i alt vi gjør. Inngår du et samarbeid med iProspect får du tilgang til vårt komplette arsenal av tjenester og kunnskap. Se alle våre tjenester under, delt inn i hovedområder.

Slik kan vi hjelpe deg

Les mer om hva som inngår i de enkelte områdene ved å klikke på ikonene under. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker et tilbud på hva vi kan tilby din virksomhet.

 

        

.