Hjem / Tjenester / Performance Display - iProspect

Performance Display

Display annonsering gjennom tekst- og bannerannonser er en smart form for Performance Marketing.

Annonsene blir plassert på nettsider som er relevante i forhold til ditt produkt/tjeneste/bedrift. Vi vet derfor på forhånd at de ved å besøke disse nettstedene har vist interesse for din bransje. På denne måten vil disse kampanjene gi mer relevant trafikk, flere konverteringer og en høyere avkasting for investerte annonsekroner en tradisjonelle bannerkampanjer.

Display kampanjer tilbyr fleksible budsjetter, egendefinerte kampanjeperioder uten bindings- eller oppsigelsestid. Underveis kan man bytte annonser så ofte man vil og optimalisere etter hvilke sider som fungerer bra, og hvilke som ikke fungerer. Prismodellen er kostnad per klikk så man betaler kun hvis noe faktisk klikker på annonsen din, dette betyr at en visning er gratis!

 

Display annonsering er et godt alternativ for deg som:

  • Har makset ut potensialet på søk og vil gå ut litt bredere for å øke trafikk og brandingeffekt.
  • Bruker mye penger på tradisjonell display, tv, radio osv, men ønsker en mer målrettet display slik at man når ut til definerte målgrupper.
  • Har et konverteringsmål som ikke krever mye av kunden, for eksempel klikket i seg selv, nedlastning av brosjyrer eller innsending av kontaktskjema.

 

Retargeting

Retargeting er en form for displayannonsering hvor annonsene målrettes mot besøkende som allerede har vært inne på nettstedet ditt. Annonsen kan dermed bli vist på hvilken side som helst i nettverket, likevel vet vi at den er av interesse fordi brukeren allerede har besøkt nettstedet ditt.

Retargeting kampanjer har ofte enda høyere klikkrater enn vanlige displaykampanjer.

Ta kontakt for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med Display annonsering.