Hjem / Tjenester / Søkemotoroptimalisering (SEO) - iProspect

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Dette er søkemotoroptimalisering

Markedsføring handler mye om å være tilstede der folk er, og folk er på Google. I en kjøpsprosess er vi innom søkemotorene for å innhente informasjon, sammenligne, og finne det beste tilbudet. Er du ikke synlig i søkemotoren blir du sannsynligvis heller ikke vurdert.

Målet med søkemotoroptimalisering (SEO) er å få deg høyere opp i søkeresultatene for relevante søkeord, på Google og andre søkemotorer. Dette handler om innsikt i hva brukerne dine leter etter, presentert på en måte som samsvarer med hvordan Google fungerer. Slik får du en større andel av den relevante søketrafikken inn til ditt nettsted. Dette gir igjen flere konverteringer, samtidig som det styrker merkevaren din. SEO er ikke noe du gjør én gang, men en gjennomgripende og vedvarende aktivitet som får konsekvenser helt ned til valg av informasjonsarkitektur.

 

Våre tjenester innen SEO

Vi jobber helhetlig med SEO, og kan hjelpe deg med alt fra konkrete tiltak til komplett strategi.

 

De viktigste faktorene i søkemotoroptimalisering

Det er flere faktorer som er viktige for å oppnå god synlighet i søkemotorene. Vektingen av disse er i tillegg under stadig endring. “SEO-kaka” under viser fordelingen mellom de viktigste faktorene: teknisk oppbygging, relevant innhold, sosial spredning og gode lenker inn til nettstedet.

SEO kake

 

SEO siden 1996

Vi er stolte av å kunne si at vi var det første selskapet som startet profesjonelt med søkemotoroptimalisering. Helt siden 1996 har vi vært kjent som ”The Original Search Engine Marketing firm”. Vårt fundament er bygget på kunnskap, kompetanse og strategi rundt søkemotoroptimalisering, slik at våre kunders nettsteder kan nå sitt fulle potensial. Ta kontakt for mer informasjon!