Hjem / Vår verden / Ledige stillinger innen performance, søk eller webanalyse - iProspect

Ledige stillinger

iProspect er et ledende, internasjonalt byrå innen digital markedsføring. iProspect har 50 kontorer i 38 markeder – og over 2200 ansatte. I Norge er vi 43 ansatte og raskt voksende.

Vi jobber helhetlig med digital markedsføring, strategisk og operativt. Vår spisskompetanse er performance marketing, og blant områdene vi dekker er betalt og organisk søkemotormarkedsføring, webanalyse, annonsering i sosiale medier som Facebook, YouTube og LinkedIn, markedsføring på mobil, display og affiliate. Hele tiden med fokus på effekt og målbare resultater for kundene våre. Og blant kundene våre finner du veldig mange av de største merkevarene i Norge, som Norwegian, DNB, NetCom, Gjensidige, NSB, Posten og Billettservice.

iProspect er en del av Norges mest spennende kommunikasjonsmiljø, Aegis Media, som også inkluderer selskapene Carat, Vizeum og Isobar. Vi var mestvinnende søkbyrå i Gulltaggen både i 2012 og 2011, ble nylig kåret til iMedia Connection´s 2013 Best Agency for Search og har i tillegg til mange andre priser blitt utnevnt til “The IBM of Search” i Forrester Research sin siste analyse av bransjen.

Vil du bli vår nye kollega og jobbe med disse dyktige menneskene?

 

Vi har for tiden ingen ledige stillinger

iProspect alle halv