Hjem / Vår verden / Pressemeldinger / 11. mai 2011: Aegis Media Norge kjøper Qualité Search Marketing - iProspect

11. mai 2011: Aegis Media Norge kjøper Qualité Search Marketing

Aegis Media Norge kjøper Qualité Search Marketing

Aegis Media Norge kjøper Qualité Search Marketing og slår dette sammen med sitt eget iProspect for å lage Norges største miljø innenfor søkemotormarkedsføring.

Qualité flytter i disse dager inn hos Aegis Media Norge og tar med seg kunder og 10 ansatte.  Magne Uppman fra Qualité blir ny daglig leder i det sammenslåtte selskapet, som vil fortsette under navnet iProspect.

-Søk har blitt en stadig viktigere del av marketing- og kommunikasjonsmiksen til våre kunder, og bare denne delen av markedet vil trolig øke med 35% i år, sier administrerende direktør i Aegis Media Norge, Helge Onsum.

- Vi er derfor veldig opptatt av å integrere søk i alle aktiviteter for våre kunder der hvor det er mulig.  Markedet blir stadig mer sofistikert og kunder som ikke bruker søk offensivt mister mye salg.

- Magne Uppman og Qualité kan vise til en imponerende kunde- og merittliste til tross for at selskapet bare har vært etablert i underkant av to år.  Uppman har samlet noen av bransjens beste hoder og vi gleder oss til å jobbe sammen, avslutter Onsum.

Qualité ble etablert i september 2009 av Magne Uppman. Selskapet er spesialister innen søkemotoroptimalisering , webanalyse og annonsering i søkemotorer og sosiale medier. Byrået har på kort tid posisjonert seg som et av de tyngste fagmiljøene innenfor søk og effektiv markedsføring på nett, ved siden av iProspect. Uppman mener sammenslåingen med iProspect er riktig strategi.

-Vi blir med  sammenslåingen av iProspect og Qualité det største og klart ledende selskapet innen søk og effektbasert markedsføring på nett allerede fra dag èn. Med Norges største kommunikasjonshus i ryggen er jeg overbevist om at vi legger til rette for videre vekst, og ikke minst enda bedre leveranser til våre kunder, sier Uppman.

Qualité grunnleggeren sier at iProspect og Qualité utfyller hverandre godt.

-Dette blir det beste fra to verdener. Vi kombinerer grunderånden vår med det et etablert selskap som iProspect bringer med seg av profesjonalitet, kompetanse, systemer, rutiner og verktøy.  I tillegg er det spennende for oss å bli en del av det største internasjonale nettverket innen søkemotorannonsering. Dette vil gjøre oss i stand til å levere enda bedre både for våre lokale og globale kunder, avslutter Uppman.

Magne Uppman og Helge Onsum

Adm. direktør Magne Uppman Qualité og adm. direktør Helge Onsum Aegis Media Norge.

Fakta om iProspect:

iProspect har alltid vært en pionèr innen søkemotormarkedsføring, og ble startet i Boston i USA i 1996.

iProspect er kåret av både Jupiter Research og Forrester Research til å være beste leverandør i verden av søkemotormarkedsføring.

iProspect ble kjøpt opp av Aegis Group i 2004 og startet opp i Norge i 2007.

iProspect i Norge har flere av Norges største og mest avanserte kunder innen søkemotormarkedsføring på kundelisten sin.

Fakta om Aegis Media Norge:

Aegis Media Norge er et av Norges største og ledende kommunikasjonskonsern, omsetter for  oppunder 2 milliarder og har nå ca 175 ansatte.  Aegis Media Norge består av Carat, Vizeum, iProspect, Dist, Creo og Isobar.

Et utvalg av de største kundene i Aegis Media Norge er; DnB, Gjensidige, NetCom, Gresvig, NSB, Norwegian, Eniro, Johnson & Johnson, Clas Ohlson, Hafslund og Expert.

Aegis Group plc er notert på London børsen.

For ytterligere informasjon kontakt:
Adm. direktør, Helge Onsum: 90594044
Adm. direktør, Magne Uppman: 90547285

iProspect ansatte

Ansatte i iProspect Norge: Maarten Berge, Kjetil SEM, Gaute Larsen, Agnete T. Pedersen, Anette Barbo, Ricky Sookermany, Ingrid Røeggen, Magne Uppman, Helle Gilje, Fatima Moh, Sander Alten, Sigrid Saxevik, Inger-Lise Svartis, Ida F. Bjerke, Terese Martin, Kåre Garnes